Meest Gelezen...

» De Meest Populaire Abonnementen
» 100 minuten bellen + 100 smsjes versturen voor slechts € 5,00 p/mnd!
» Vanaf € 2,99 p/m, mobiel bellen zonder vast contract.
» Ben en Simyo sim only, wat zijn de verschillen?
» Blackberry Bold 9780 gratis...
» Dé Samsung Galaxy S 2 Bestellen

Goede abonnementen voor kinderen

Goede abonnementen voor kinderenAls het over de telefoon gaat, dan wordt er vaak niet gedacht dat kinderen een eigen abonnement krijgen. Het is belangrijk dat kinderen om leren gaan met geld en niet heel veel gaan bellen omdat ze nu een abonnement krijgen. Er zijn drie abonnementen die geschikt zijn voor kinderen, deze worden in dit artikel uitgelegd. Er wordt per aanbieder aangegeven waarom dit abonnement juist geschikt is voor kinderen. Aan de hand van deze informatie zou je voor je eigen kinderen een keuze kunnen maken welk abonnement het beste bij hem of haar past.

Hollandsnieuwe

HollandsNieuweHet hollandsnieuwe abonnement is geschikt voor kinderen omdat er erg lage kosten gemaakt kunnen worden. Er is al een abonnement mogelijk vanaf vijf euro per maand. Kinderen kunnen hiervan 75 minuten bellen of 75 sms berichten versturen. Voor kinderen die alleen een telefoon hebben voor noodgevallen is dat voldoende. Er is ook een abonnement voor 7,50 per maand, daarvan kunnen zij 175 minuten bellen of 175 sms berichten versturen. Je kunt kiezen voor een eenjarig abonnement en o op deze manier zit je nergens lang aan vast en je kunt de kinderen veilig op pad laten gaan omdat zij voldoende beltegoed hebben.

Het voordeel van Hollandsnieuwe is dat je hier niet over je limiet heen kan gaan. Kinderen kunnen dus niet meer uitgeven dan het limiet. Als ouders kun je hen wel meer limiet geven zodat zij meer kunnen bellen.

Bestel hollandsnieuwe

Lees Meer over hollandsnieuwe

Simpel (belplafond)

SimpelEen belplafond van Simpel kun je een bellen, berichten sturen of internetten tot een bedrag dat je zelf hebt gekozen. Je kunt aangeven dat je kind voor tien euro in de maand mag bellen, als het bedrag dan bijna is bereikt dan krijgen zij een sms bericht op de telefoon en wordt aangegeven dat zij nog maar een vast bedrag hebben wat zij deze maand kunnen gebruiken. Ze kunnen hier niet overheen gaan, want als het op is, is het ook echt op. Op deze manier kun je als ouders voorkomen dat de kinderen veel geld uit gaan geven aan beltegoed of dat je een flinke rekening gaat krijgen omdat je kinderen de hele dag aan het bellen of internetten zijn. Je kunt het belplafont wanneer je maar wilt verhogen of verlagen, dus ga je op vakantie en vind jij dat je kinderen wat meer mogen bellen, dan kun je het verhogen naar bijvoorbeeld 20 euro, en dan kunnen zij dat dat bedrag gaat bellen, internetten of sms berichten versturen. Als ouders heb je op deze manier het abonnement van de kinderen goed in de hand.

Bestel Simpel

Lees Meer over Simpel

Stuntmobiel

Stunt MobielEr worden diverse abonnementen aangeboden bij Stuntmobiel. Deze abonnementen beginnen al bij 4,50 per maand, een klein bedrag en ideaal voor kinderen als zij alleen op de fiets naar school gaan. Zij kunnen dan bellen als het nodig is. Er is echter ook een abonnement wat voor 2,50 in de maand kan gaan kosten, dit is dan een speciaal abonnement voor kinderen. Een kind krijgt dat 30 belminuten of 30 sms berichten. De ouders kunnen dan het belplafont opwaarderen met 30 eenheden, op deze manier kunnen zij het belgedrag van de kinderen in de gaten houden. Er kan ook gekozen worden voor een combinatieabonnement. Een kind kan dan mee gaan bellen uit een regulier abonnement van de ouders, Bij een Stuntmobiel abonnement wordt ook een trackingtool aangeboden. Dit is een manier waarop je jouw kinderen dag en nacht kunt volgen via Google Maps. Je weet dus precies waar ze zijn en het belgedrag kan op deze manier ook prima in de gaten worden gehouden. Hebben de kinderen eens wat meer beltegoed nodig? Dan zou je er over na kunnen denken om deze op te waarden, dit gaat met 30 eenheden per keer, deze keuze heb je als ouders zelf.

Bestel Stuntmobiel

Lees Meer over StuntMobiel

 

Lees ook eens...
Prepaid of abonnement voor je kind

Prepaid of abonnement voor je kind

Goedkope abonnementen voor je mobiel

Goedkope abonnementen voor je mobiel

Opgepast voor smartphones met 3D functie

Opgepast voor smartphones met 3D functie

Simpel goede en slechte ervaringen

Simpel goede en slechte ervaringen

Geef je mening!

Heb je commentaar? zo plaats je het.

-
Waar wilt u meer over weten? Welke informatie mist er? Wat kan er beter aan onze website? :-)
Thank you! your response has been sent.